Μια οικογενειακή επιχείρηση...

ELIXI Microbrewery

Η ιστορία μας

Στις αρχές του 2014 μια μικρή περιπέτεια ξεκίνησε, γεννήθηκε ένα νέο μικροζυθοποιίο στη Χαλκίδα η ΕΛΙΞΗ. Ένα μικροζυθοποιίο εστιασμένο στη παραγωγή craft μπίρας που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη παστερίωσης και φιλτραρίσματος αλλά και την επαναζύμωση στη φιάλη.

Μια οικογενειακή επιχείρηση με τα μέλη της να προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και διαφορετικές εμπειρίες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στη ποικιλομορφία τόσο των προϊόντων όσο και των brands που παράγει το ζυθοποιείο.

Και η περιπέτεια συνεχίζεται…

Our Brewery

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της η εταιρία επένδυσε στην δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου ζυθοποιείου στην περιοχή της Δροσιάς στην Χαλκίδα. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με γνώμονα την εξαιρετική ποιότητα του νερού, αλλά και τη γεωγραφική θέση της κοντά στον κεντρικό οδικό άξονα της χώρας.

Οι εγκαταστάσεις σήμερα καλύπτουν μια επιφάνεια περίπου 1.000τμ και στεγάζουν τον αρτιότερο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την παράγωγη, εμφιάλωση και αποθήκευση των προϊόντων.

Το όραμα μας

Συνέπεια στην ποιότητα.

Η διασφάλιση της σταθερής ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής και εμφιάλωσης μέχρι να φτάσει το τελικό προϊόν στον καταναλωτή αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρίας.

Ανάδειξη της ελληνικότητας.

Η επιλογή ελληνικών ονομάτων, συμβόλων και εννοιών είναι από τα κύρια συστατικά της επιτυχημένης συνταγής των προϊόντων της ΕΛΙΞΗ, με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού στοιχείου.

Σεβασμός στον καταναλωτή,
στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Η ΕΛΙΞΗ στοχεύει να αποτελεί συνειδητή επιλογή για τους καταναλωτές ανταποδίδοντας παράλληλα στο κοινωνικό σύνολο και δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον.